Närproducerat – ruoanlaitto tanssina

Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo.

“Koreografi-tanssija Sandrina Lindgrenin sooloesitys Närproducerat – ruuanlaitto tanssina lumosi kuin vastaleivottu, kuohkea ja rakkaudella leivottu pulla. Raaka-aineina sekoittuivat liike, äänitausta, kotoisan keittiön lavastus.” 

– Kulttuurikuplia 7.5.2021

Mitä yhteistä on arkipäiväisellä liikkeellä ja tanssilla? Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Esityksen jälkeen ryhmä voi jäädä nauttimaan esityksen aikana tanssien valmistetusta illallisesta.

Ensi-ilta: 7.5.2021 Turku

Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille (+12). Esityksen kesto on n 1 tunti, jonka jälkeen nautitaan illallista.

Konsepti, tanssi, koreografia ja menu:

Sandrina Lindgren

Musiikki ja ääni:

Teemu Korpipää

Graafinen suunnittelu, traileri ja valokuvat:

Jussi Virkkumaa

Taiteellinen konsultointi:

Ishmael Falke, Janna Haavisto, Ville Kurki ja Sofia Molin

Tuotanto:

Grus Grus Teatteri

Yhteistyökumppanit:

Luckan Åbo, Läntinen tanssin aluekeskus ja Elävän kulttuurin Koroinen ry, Esitystä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Tour Gallery
fiFI