Full Measures

Alati muuttuvassa ja kaoottisessa maailmassa tapahtuu kohtaaminen: Kaksikko pyrkii mittaamaan, kartoittamaan ja määrittelemään toisensa. Mittaamisesta on tullut välttämätön osa olemassaoloa. Mittaammeko elääksemme paremmin, vai ovatko roolit vaihtuneet – elämmekö enää vain mitataksemme entistä tehokkaammin?

 

Full Measures on trio nukketeatteritaiteilijalle, tanssijalle ja mittatikulle. Se on visuaalinen ja mittasuhteiltaan kunnianhimoinen tilinteko mittaamisen pakkomielteestä. Kansainvälisesti palkittu turkulais-ensemble Falke-Lindgren-Nybom-Forsman yhdistää tässä teoksessa voimansa telavivilaisen ohjaajan Idit Hermanin kanssa. Epätavanomaisia tekniikoita hyödyntäen tekijät laajentavat esineteatterin rajoja ja mahdollisuuksia.

 

“Avainsana Full Measures -esityksen olemukseen on juuri mittaaminen; liikkeellä ollaan esityksen nimen mukaisesti täysin mitoin [– –] Falken ja Lindgrenin ruumiinkieli ja mimiikka on millintarkkaa, ilmaisuvoimaista ja taidokasta.

– Jouko Grönholm, Turun Sanomat 22.9.2019

Full Measures sai ensi-iltansa Turussa viisi vuotta sitten, Tehdas Teatterilla 20.9.2019 ja on vieraillut Puolan Lodzissa Retroperspektywyssä vuonna 2023. Mittaa itsesi paikalle Tehdas teatterin lippukaupasta. Esitys on Tehdas Teatterin ja Grus Grus Teatterin yhteistuotanto ja osana Henkisen Lentokentän ohjelmistoa. Esityspaikkana festivaaleilla toimii Tehdas Teatterin Sali.

 

Esitys on enimmäkseen sanaton, mutta sisältää helposti ymmärrettävää englannin kieltä. Esitys on suunnattu aikuisille (+12) ja sisältää alastomuutta. Esityksen kesto on n. 1 tunti.

Liput: Tehdas Teatteri

Full Measuresin mittaukset Turussa 2024

to 9.5. klo 20.00, Tehdas Teatterin sali

pe 10.5. klo 18.30, Tehdas Teatterin sali

la 11.5. klo 19.30, Tehdas Teatterin sali

Työryhmä

Konsepti, ohjaus ja esiintyminen: Ishmael Falke ja Sandrina Lindgren

Vieraileva ohjaaja: Idit Herman

Äänisuunnittelu: Niklas Nybom

Valosuunnittelu: Jarkko Forsman

Dramaturginen konsultointi: Ville Kurki

Assistentti: Sarah Bazire

Lavastus: työryhmä

Tuotanto: Tehdas Teatteri, Grus Grus Teatteri, Clipa Theater

Oletko kohtuuton nauttia? Haluatko kaiken mitä voimme tarjota? Jos vastasit kyllä, voit ostaa tapahtumaan Festivaalipassin. Esityspäiväkohtaisella passilla koet jokaisen matkan, hiukan edukkaammin!

Hoida matkustusasiakirjasi kuntoon! Nappaa itsellesi Festivaalipassi tästä!

Festivaalipasseja on myynnissä kahdelle eri päivälle Henkinen Lentokenttä -festivaalilla:

La 4.5. Festivaalipassi sisältää kolme lähtökohdetta

Klo 13.00 Liukuporrasmatka, Klo 16.30 Ihmisraunio, 
Klo 19.00 Närproducerat

To 9.5. Festivaalipassi sisältää neljä lähtökohdetta

Klo 13.00 Liukuporrasmatka, Klo 16.30 Ihmisraunio, 
Klo 18.30 Avvikelse, Klo 20.00 Full Measures
fiFI