Grus Grus -teatteri kutsuu yleisön mukaan Elohuone – Levande Rum -esityksen tuotantoprosessiin kahdesti lokakuussa.
3.10. klo 17.00 Avoin harjoitus, Piiparinpolku 13, Runosmäki.
17.10. klo 16.00 Avoin kirjoitus- ja tarinankerronta työpaja ja pizzatarjoilu, Piiparinpolku 13, Runosmäki (ennakkoilmoittautuminen välttämätön)
Runosmäen yleisötilaisuudet ovat osa Turun kaupungin Kulttuurin Välitilat -hanketta ja ne toteutetaan yhteistyössä kaupungin kanssa.
3.10.2025 Elohuone -esityksen avoin harjoitus
Harjoituksissa pääset tutustumaan Grus Grus Teatterin vuonna 2026 ensi-iltaan tulevan Elohuone/Levande Rum -esityksen työprosessiin ja työryhmään.
Elohuone saa ensi-iltansa Turussa syksyllä 2026. Esitys kertoo arkisista kohtaamisista ympärillä olevien arkisten esineiden ja elementtien kanssa, esimerkiksi miten olemme vuorovaikutuksessa taulujen, koneiden ja muiden kodin esineiden kanssa.
Harjoituksen kesto: 1 tunti, ei ennakkoilmoittautumista
17.10.2025 Elohuone -esityksen kirjoitus- ja tarinankerrontatyöpaja pitsan kera!
Tässä kirjoitus- ja tarinankerrontatyöpajassa voit osallistua Grus Grus Teatterin vuonna 2026 ensi-iltaan tulevan esityksen Elohuone – Levande Rum -esityksen käsikirjoituksen kehittämiseen!
Syksyllä 2026 Turussa ensi-iltansa saava Elohuone -Levande Rum kertoo arkisista esineistämme, siitä, miten olemme vuorovaikutuksessa esimerkiksi tuolien, pöytien, koneiden ja muiden kodin esineiden kanssa. Nyt sinut kutsutaan osallistumaan taiteelliseen työskentelyyn ja kertomaan omasta suhteestasi oman elämäsi esineisiin. Mikä lempikahvikupissasi on niin erityistä? Tai suosikki suosikkituolissasi? Onko astianpesukoneessasi erityisen hauska ääni? Tai oletko koskaan suuttunut tietokoneelle tai kenties oven terävälle reunalle?
Työpajassa kirjoitetaan, kuullaan ja kerrotaan tarinoita ja syödään pitsaa yhdessä. Työpajassa käytetään kieliä suomea, ruotsia ja englantia.Tervetuloa mukaan!
Työpajan kesto: 3h. ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu viimeistään 16.10. mennessä osoitteeseen info@grusgrus.fi ja ilmoita samalla mahdollisista erityisruokavalioista