VI AVLÖNAR EN DRAMATURG UNDER EN MÅNAD

Kuvakollaasi Grus Grus teatterin esityksistä vuosien varrelta

Grus Grus Teater – Det spirituella flygbolaget förverkligar en serie föreställningar som omfattar olika scenkonstgrenar i Åbos stadsmiljö och söker nu en dramaturg för att utveckla konceptet. Vi söker inte en författare till projektet, utan ett professionell som kan skissa på helheter och föreställningsskoncept.

Arbetet sker främst i Åbo, i samarbete med teaterns professionella konstnärer. Även självständigt arbete på distans är till viss del möjligt. Arbetet sker periodvis, på särskilt överenskomna tider mellan 1.5. och 31.7., med totalt en månads varaktighet.

Det finns möjlighet att använda Grus Grus Teaters kontor och teaterns egen bil inom ramarna för projektet. Körkort är inget krav för att utföra jobbet.

Vi ser det som en fördel om du har flerdisciplinär erfarenhet av scenkonst och/eller platsspecifik teater.

“Grus Grus Teater – Det spirituella flygbolaget” är en prisbelönt professionell teater som verkar både på hemmaplan och utomlands. Vi har ingen fast scen utan vi agerar som samarbetspartner och producerar förutom typiska teateruppsättningar även så kallade platsbaserade föreställningar som äger rum utanför de vanliga scenerna. Vårt kontor ligger precis intill floden Aura å och är en del av Manillas idylliska fastigheter, en plats som blivit en riktig oas för alternativ teater.

Lön: 3 300 €

Ansökningar och förfrågningar endast via e-post info@grusgrus.fi.

Om du vill kan du lämna en förfrågan om att bli uppringd: info@grusgrus.fi
– fritt ansökningsbrev max 1 A4
– CV

Sista ansökningsdag: 1.4.2022 kl. 16.00 (sena ansökningar kommer ej att behandlas)

Intervjuer: 5.4. och 6.4. Beslut senast: 8.4.2022

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top