Tur/retur

Äkkilähdöt lähelle – Tur/retur är en serie föreställningar som kallas för resor. Spirituella flygbolagets upplevelseresor sker i Åbo, Finland: mycket nära, men precis som resor i allmänhet ger de dig en chans att se staden på ett nytt sätt. Allt du behöver göra är att dyka upp och låta en erfaren reseledare guida dig. På dessa resor behöver du inte oroa dig för  att gå vilse, ifall du glömmer ditt pass hemma är det inte heller en katastrof. I stället samlar du på dig  roliga minnen, nya vänner, exotiska nya smakupplevelser samt platser du vill berätta om där hemma – tja, kanske du till och med kommer hem med en souvenir.

Spirituella flygbolagets resesäsong 2023 inleds i augusti och pågår till oktober. I resmålen ingår kittlande? Once in a lifetime-upplevelser, kultursemestrar för den nyfikne, aktivare semestrar samt avkopplande sightseeingsemestrar. Har du någonsin sprungit nerför en rulltrappa åt fel håll eller vandrat genom en stad efter en kärnkraftsolycka?

Ibland är en hel veckas semester för lång. Man måste hinna se allt och hinna koppla av . En timmes semester är perfekt. Mitt i prick liksom.

John Lennonjohtaja, april 2023

Reseledare:
Ishmael Falke
Janna Haavisto
Sandrina Lindgren
Sofia Molin
Meri-Maija Näykki
Petri Tuominen

Reseinspektör: Iiris Syrjä
Producent: Fatima Amokrane
Grafisk design: Jere Virta

I samarbete med: Aboa Vetus Ars Nova och Luckan Åbo

Scroll to Top