Sandrina Lindgren

Sandrina Lindgren

Sandrina Lindgren on tanssitaiteilija, koreografi, teatterin tekijä ja esiintyjä. Luovassa työssä häntä kiinnostaa tutkia mikä vartalo on. Siihen hän etsii vastauksia tutkimalla vartalon suhdetta materiaaleihin, esineisiin ja meidän aikamme tarinoihin. Hän käyttää työssään vaikutteita useista eri genreistä, mm. esineteatterista, nykytanssista, nukketeatterista, visuaalisesta- ja fyysisestä teatterista ja leivän leipomisesta.

Sandrina kiertää esiintymässä kansainvälisellä kentällä nimellä Livsmedlet yhdessä nukketeatteritaiteilija Ishmael Falken kanssa. Livsmedlet on ollut osa Grus Grus Teatteria vuodesta 2017. Sandrina vastaa myös Household Dance Protocol -projektista.

Sandrina on valmistunut modernin tanssin laitokselta (BA) Amsterdam School of the Artsista vuonna 2010. Hän on myös opiskellut koreografiaa Amsterdamissa, The School For New Dance Developmentissa ja teatteria Clipa Visual Theatressa Tel Avivissa.

Hän syntyi Ruotsissa ja on asunut ulkomailla vuodesta 2006, ensin Saksassa, sitten Hollannissa ja Israelissa. Vuodesta 2014 hän on asunut Turussa.

sandrina.lindgren (a) grusgrus.fi
sandrinalindgren.me

Scroll to Top