Haemme toiminnanjohtajaa 19.8.2024 alkavaan työsuhteeseen

Vuonna 2007 perustettu kaksikielinen Grus Grus Teatteri ry hakee toiminnanjohtajaa 19.8. alkavaan työsuhteeseen. Grus Grus Teatteri tunnetaan paikkasidonnaisesta, rajoja rikkovasta ja monitaiteellisesta nykyteatterista. Löydät lisätietoja meistä osoitteesta grusgrus.fi

Teatterin toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu useita erilaisia tehtäviä ja vastuualueita. Vastaat teatterin hallinnosta, hallitset yhdistyksen taloutta ja varmistat, että yhdistyksen resurssit käytetään tehokkaasti. Toimit esihenkilönä ja vastaat yhdistyksen henkilöstöhallinnosta, kehität teatterin toimintoja tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja taiteellisen johtoryhmän kanssa. Olet myös teatterin edustaja verkostoissamme. Grus Grus Teatteri on työllistänyt vuosittain teatterin ammattilaisia aina pukusuunnittelijoista näyttelijöihin. Olemme pieni, mutta dynaaminen ja joustava teatteriyhdistys. Meillä toiminnanjohtaja ei ole taiteellinen johtaja, vaan siitä vastaa taiteellinen johtoryhmämme Reitittäjät.

Toiminnanjohtajana onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Jos olet johtamisen ja projektinhallinnan ammattilainen, organisoit ja koordinoit luontevasti, olet selkeä ja huolellinen, hallitset talousasiat, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja haluat tehdä töitä kansainvälisestikin palkitun nomaditeatterin ytimessä, olet etsimämme henkilö. Eduksi luetaan esittävän taiteen vapaan kentän ja yhdistystoiminnan tunteminen, kaksikielisenä teatterina myös ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito luetaan eduksi.

Toiminnanjohtajana pääset kehittämään Turun parasta ja monipuolisinta vapaankentän ammattiteatteria. Työpaikka sijaitsee Grus Grus Teatterin toimistolla Turun Manillassa. Mahdollisista etätyöpäivistä sovitaan erikseen työsuhteen alkaessa.

Vastaamme tiedusteluihin vain sähköpostilla (info@grusgrus.fi) pe 5.7. ja pe 12.7.

Palkka: 3100€/ kk

Työaika: 37,5h/ viikko

fiFI