Palkkaamme dramaturgin kuukaudeksi

Kuvakollaasi Grus Grus Teatterin esityksistä vuosien varrelta

Grus Grus Teatteri – Henkinen lentoyhtiö toteuttaa Turun kaupunkitilassa monia näyttämötaiteen aloja sisältävän esityssarjan ja etsii nyt dramaturgia sen laaja-alaisen konseptin kehittämiseen. Emme etsi projektille kirjoittajaa vaan ammattilaista, joka hahmottaa kokonaisuuksia ja esityskonsepteja.

Työskentely tapahtuu pääosin Turussa, yhteistyössä teatterin ammattitaiteilijoiden kanssa. Myös itsenäinen työskentely etänä on osittain mahdollista. Työskentely tapahtuu intervallijaksoissa, erikseen sovittavina ajankohtina, aikavälillä 1.5 – 31.7 2022, kestäen yhteensä kuukauden. Mahdollisuus käyttää projektin puitteissa Grus Grus Teatterin työhuonetta Manillassa sekä teatterin autoa. Ajokortti ei ole vaatimus työn suorittamiselle.

Eduksi katsotaan monialainen kokemus näyttämötaiteista ja / tai paikkasidonnaisesta teatterista.

”Grus Grus Teatteri – Henkinen lentoyhtiö” on palkittu koti- ja ulkomailla toimiva vapaa ammattiteatteri. Meillä ei ole pysyvää näyttämöä vaan toimimme yhteistyötahona ja tuotamme tyypillisten teatterituotantojen lisäksi myös ns. paikkasidonnaisia esityksiä tavallisten näyttämöiden ulkopuolelle. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Aurajoen rannalla idyllisessä Manillan kiinteistössä, josta on muodostunut todellinen vaihtoehtoisen teatterin keidas.

Palkkaus: 3300€

Hakemukset ja tiedustelut vain sähköpostilla info@grusgrus.fi. Halutessasi voit jättää soittopyynnön: info@grusgrus.fi.
– vapaamuotoinen hakukirje max 1 A4
– CV

Hakuaika päättyy: 1.4.2022 klo 16 (myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä)
Haastattelut: 5.4 ja 6.4.
Päätös viimeistään: 8.4.2022

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top