Närproducerat

Teoksen Närproducerat markkinointikuva. Kuvassa: Sandrina Lindgren, kuvaaja: Jussi Virkkumaa.

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina

Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo.

“Koreografi-tanssija Sandrina Lindgrenin sooloesitys Närproducerat – ruuanlaitto tanssina lumosi kuin vastaleivottu, kuohkea ja rakkaudella leivottu pulla. Raaka-aineina sekoittuivat liike, äänitausta, kotoisan keittiön lavastus.” – Kulttuurikuplia

Mitä yhteistä on arkipäiväisellä liikkeellä ja tanssilla? Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Esityksen jälkeen ryhmä voi jäädä nauttimaan esityksen aikana tanssien valmisetusta illallisesta rentouttavassa ja kauniissa ympäristössä.

Konsepti, tanssi, koreografia ja menu: Sandrina Lindgren
Musiikki ja ääni: Teemu Korpipää
Graafinen suunnittelu, traileri ja valokuvat: Jussi Virkkumaa
Taiteellinen konsultointi: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto ja Ville Kurki
Viestintä ja markkinointi: Pia Puustelli
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyökumppanit: Läntinen tanssin aluekeskus ja Elävän kulttuurin Koroinen ry

Esitystä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta,  Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Myynnissä 5-15 hengen ryhmille. Täydellinen illalliselle ystävien seurassa, työpaikan kauden aloitukseen tai vain irtiottoon arjesta perheen kesken!

Esityksen hinta on 500€/esitys sekä 10€/henkilö/ruoka. Sopiva yleisömäärä on 5-15 hlöä. Tiedustele sopivia päiviä sandrina.lindgren@grusgrus.fi.

Ateriasta
Tarjoiltava ateria soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille, muut muutokset ovat mahdollisia, mutta rajoitettuja, ja ne tulisi tehdä etukäteen pyydettäessä. Tarjoamme ruuan kanssa vettä, mutta voitte ottaa mukaan myös omat ruokajuomat. Löydät menun täältä.

Esityspaikkana toimii Kahvila Koroisen kaunis keittiö Koroisilla, Turun keskustan tuntumassa.

Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille (+12). Esityksen kesto on n 1 tunti, jonka jälkeen nautitaan illallista.

Kaikkien esitykseen tulijoiden tulee olla terveitä ja oireettomia. Kasvosuojaimen käyttöäa suositellaan esityksen aikana.

Menneet esitykset:
7.5.2021 ensi-ilta
8.5.2021
9.5.2021
14.5.2021
16.5.2021
17.5.2021
18.5.2021
26.5.2021
27.5.2021

Video: Jussi Virkkumaa, musiikki: Teemu Korpipää.

Scroll to Top