Närproducerat

Teoksen Närproducerat markkinointikuva. Kuvassa: Sandrina Lindgren, kuvaaja: Jussi Virkkumaa.

Närproducerat – matlagning som dans 

En dansföreställning som låter sig inspireras av matlagningens dynamiska rörelser. 

“Koreografen och dansaren Sandrina Lindgrens soloföreställning Närproducerat – matlagning som dans förtrollar som ett kärleksfullt nybakat, fluffigt bröd. Råvarorna består av rörelser, ljudlandskap och en hemtrevlig köksomgivning.“ – bloggen Kulttuurikuplia

Vad har vardagsrörelser och dans gemensamt? I detta solo används vanliga handlingar i köket som delar av en koreografi som inte stillnar förrän maten står på bordet. Människa i rörelse, musik, kastruller och rykande mat skapar tillsammans ett husligt mikrospektakel som reflekterar över storheten i det lilla. Efter föreställningen kan ni i gruppen stanna kvar och avnjuta en middag bestående av maten som tillagats under föreställningen i en härligt lantlig och avslappnad miljö.

Koncept, dans, koreografi och meny: Sandrina Lindgren
Musik och ljud: Teemu Korpipää
Grafisk design, trailer och foto: Jussi Virkkumaa
Konstnärlig rådgivning: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto och Ville Kurki
Kommunikation och marknadsföring: Pia Puustelli
Produktion: Grus Grus Teater
Samarbetspartners: Regionala Danscentret i Västra Finland och Elävän kulttuurin Koroinen ry

Föreställningen har stöttats av Centret för konstfrämjande (Taike), Egentliga Finlands Konstkommission, Svenska Kulturfonden och Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Närproducerat finns till försäljning för grupper om 5-15 personer. Perfekt för en middag med bästa vännerna, företags-kick-off, eller bara vardagsflykt med familjen.

Priset per föreställning är 500 €/föreställning samt 10 €/person för maten. Rekommenderat publikantal är 5-15 pers. Om ni önskar boka en föreställning kan ni skicka en förfrågan direkt till sandrina.lindgren@grusgrus.fi.

Om måltiden
Måltiden som serveras är anpassad för både vegetarianer och veganer, övriga dietanpassningar av menyn är möjliga men begränsade. Vi serverar vatten till maten men du och ditt sällskap är välkomna att ta med egen matdryck. Ni kan kika på menyn här.

Föreställningsplatsen är Kahvila Koroinens vackra kök i park Korois, på promenadavstånd från Åbo centrum.

Föreställningen är ordlös och riktar sig till vuxna (+12). Föreställningens längd är cirka en timme, varefter middagen avnjutes.

Alla besökare förväntas vara friska och symptomfria. Användning av ansiktsskydd rekommenderas under föreställningen.

Tidigare föreställningar:
7.5.2021 premiär
8.5.2021
9.5.2021
14.5.2021
16.5.2021
17.5.2021
18.5.2021
26.5.2021
27.5.2021

Video: Jussi Virkkumaa, musik: Teemu Korpipää.

 

Scroll to Top